31 Oct 2013

Radioinslag P4 Sörmland från min ateljé

Nyheter No Comments

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4048&grupp=13477&artikel=5655400

31 Oct 2013

Undervisning på LTU

Nyheter No Comments

Länk

http://www.ltu.se/ltu/Kontakta-oss/LTU-i-Skelleftea/Studenter-lar-sig-formedla-kanslor-i-bild-1.110585

02 Sep 2013

Sommarkurs 2013

Nyheter No Comments


Sommarkursen 2013 – ännu ett glatt gäng studenter som kommer att chocka världen med sina nya kunskaper. Det är för andra året i rad vi håller till i Europaskolans lokaler (Arteshuset) i Strängnäs. Sista veckan bjöd vi in Strängnäs innevånare till öppethus. Stolta studenter kunde visa upp allt från häxor, demoner, gamla visa rymdvarelser etc etc. Alla Strängnäsbor som inte hade tid att komma kunde läsa om Sommarkursen i Sörmlandsbyggden, Strängnäs tidningen och Måsen.

Jag önskar dom alla lycka till och jag är säker på att vi kommer att se flera av deras framtida verk på tv, film och andra former av utställningar.

17 Mar 2013

Attributklass

Nyheter No Comments

Jag var uppe en sväng på Luleå Tekniska Universitet i Skellefteå och undervisade ett gäng glada attributmakarna i skulptur och förlorad from. En mycket flitig klass

17 Mar 2013

Lärling

Nyheter No Comments

Under fem veckors tid har jag haft Linda Lundström som min lärling/assistent. Linda är en ambitiös, duktig och trevlig tjej som hann lära sig mycket under den korta tid hon var här och hjälpte mig.

07 Nov 2012

Skrotskulptur

Nyheter No Comments

En konstälskare besökte min ateljé med en annorlunda förfrågan. Han hade länge drömt om att göra en skulptur av allt sitt skrot som ligger på han gård. Skulpturen skulle vara en hyllning till den gamla bondekvinnan. Stora skenor till kjol, singer symaskin som kropp, en gammal våg användes till huvud och olika symboliska saker som sax, stigbygel etc lade jag in i kjolens mönster. Ett kul och spännande uppdrag. Både jag och min beställare blev båda väldigt nöjda över resultatet.

(Foto av: Helena Segnestam Rosengren)